0351 733 035, 0351 917 (apel cu tarif normal) office@vitaplusmedical.ro

Centrul Medical Parc

Date de contact:

Calea Unirii, nr. 204, Craiova, Dolj
Tel.: 0351 733 035, 0351 917 (apel cu tarif normal), 0351 415 401,  0351 415 403
office@vitaplusmedical.ro

Centrul medical PARC a fost inaugurat în anul 2015. Scopul investitorilor este de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activităților medicale, dotat cu cea mai performantă tehnologie medicală.

Misiunea noastră este îmbunătățirea continuă și menținerea la un standard ridicat a stării de sănătate a populației prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a răspunde cât mai bine cerințelor și nevoilor actuale.

Centrul medical PARC este o instituție privată multifuncțională de diagnostic și asistență medicală, care și-a asumat o misiune, nu dintre cele mai ușoare, dar cu siguranță una dintre cele mai nobile și mai frumoase: să îngrijească trupul, mintea și sufletul pacienților săi, punându-le la dispoziție servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Centrul medical PARC dispune de:

1. Ambulatoriul de specialitate (policlinica) pentru specialitățile:

GINECOLOGIE, PEDIATRIE, CARDIOLOGIE, DIABET, CHIRURGIE GENERALĂ, GASTROENTEROLOGIE, BOLI INFECȚIOASE, ENDOCRINOLOGIE, MEDICINĂ INTERNĂ, NEUROLOGIE, REUMATOLOGIE, CHIRURGIE PEDIATRICĂ, DERMATOLOGIE, O.R.L, UROLOGIE, PSIHIATRIE, ORTOPEDIE, NEFROLOGIE, HEMATOLOGIE, CHIRURGIE PLASTICĂ.

(in contract cu CAS)

2. PNEUMOLOGIE,  ECOGRAFIE, ECOGRAFIE DOPPLER, MEDICINĂ GENERALĂ, ALERGOLOGIE.

3. MEDICINA MUNCII (angajări, controale periodice, fișe de evaluare, siguranța circulației pentru șoferi profesioniști etc.).

4. Evaluare pentru permis de conducere șoferi amatori.

5. Evaluări pentru diverse profesii.