0351 733 035, 0351 917 (apel cu tarif normal) office@vitaplusmedical.ro

TELEMEDICINA

Serviciul de telemedicină oferit de VITAPLUS permite pacienților să beneficieze de servicii medicale de la distanță cu ajutorul sistemelor electronice de telecomunicații.

Serviciul de telemedicină este disponibil pe telefon (smartphone), tabletă și calculator (laptop/desktop).
Echipa de medici și specialitățile medicale pot fi vizualizate în rubrica Specialități.
Orice consultație online (indiferent de specialitate) costă 100 de LEI.
Dacă este necesar un recontrol în limita a 30 de zile, acesta costă 50 lei.
Programul în care este disponibil Pasul 1) al serviciului de telemedicină VITAPLUS:  Luni – Vineri 8.00 – 20.00, Sâmbătă 08.00 – 13.00
Pentru a accesa serviciul de Telemedicină, urmează pașii de mai jos:

1) Programează-te.

Sună la 0351 415 405 și programează o consultație online cu unul dintre medicii VITAPLUS. În discuția inițială, consilierul nostru îți va oferi detalii despre specialitățile și medicii disponibili, precum și despre modalitatea de plată online, cu cardul bancar. Vi se vor solicita câteva informații esențiale pentru realizarea consultației: nume și prenume, CNP, telefon, adresa de email. De comun acord stabiliți data și ora programării. Pentru a păstra intervalul de timp solicitat vă rugăm ca imediat după această convorbire să efectuați plata on-line, numai așa veți putea beneficia de consultația online conform datei și orei solicitate. Odată efectuată plata, programarea ta va fi confirmată.

Date facturare serviciu Telemedicina

Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

2) Plătește online

Selectează serviciul dorit (consultație sau recontrol în termen de 30 de zile). Vei fi redirectionat catre pagina de plată mobilPay.

Comanda o Consultatie Online – 100 lei

Comanda un Recontrol Online – 50 lei (in limita a 30 zile)

3) Transmite documentele tale medicale.

Pentru a fi pregătit să te consulte prin serviciul online, medicul specialist să aibă toate informațiile despre afecțiunea ta.
Consilierul nostru îți va oferi toate detaliile despre cum poți transfera dosarul tău medical înainte de începerea consultației propriu-zise (analize sau investigații medicale, scheme de tratament, scrisori medicale, bilete de externare și altele relevante).

4) Intră în legătură telefonică cu medicul.

În ziua și la ora programată vei fi contactat de medicul pentru care ai optat. Consultația poate fi video dacă ai acces la tehnologia necesară unui apel video. La finalul discuției vei primi o recomandare din partea medicului.

5) Verifică e-mail / WhatsApp

Medicul va emite toate documentele necesare ca urmare a actului medical.
Documentele, inclusiv prescripțiile medicale, îți vor fi transmise prin mijloacele de comunicare electronică stabilite.