0351 421 885 office@vitaplusmedical.ro

TELEMEDICINA

Răspunzând contextului actual determinat de apariția virusului Covid-19, VITAPLUS oferă un nou serviciu, care permite pacienților asigurați să beneficieze de opinia avizată a unui medic specialist: TELEMEDICINA

Această variantă am ales-o pentru a vă ajuta să respectați recomandările autorităților, în perioada stării de urgență. Astfel, prin consultații telefonice, puteți beneficia de sfaturi avizate, personalizate, iar dvs. rămâneți în siguranța și confortul căminului, având în continuare acces la servicii medicale de la distanță

Pentru a accesa serviciul de Telemedicină, urmează pașii de mai jos:

1) Programează-te.

Sună la 0351 415 405 și programează o discuție cu unul dintre medicii VITAPLUS. Consilierul nostru îți va oferi detalii despre specialitățile și medicii disponibili.

2) Transmite documentele tale medicale.

Consilierul Vitaplus îți va oferi toate detaliile despre cum poți transfera dosarul tău medical (rezultatul analizelor sau investigațiilor medicale, scheme de tratament etc).

3) Intră în legătură telefonică cu medicul.

În ziua și la ora programată vei fi sunat de medicul pentru care ai optat. Te rugăm să fii cât mai precis în informații, pentru a acorda șansa cât mai multor pacienți de a fi consultați.

4) Verifică e-mail / WhatsApp

Medicul va emite toate documentele necesare ca urmare a actului medical. Documentele, inclusiv prescripțiile medicale, îți vor fi transmise prin mijloacele de comunicare electronică pe care ni le-ai comunicat.