0351 733 035, 0351 917 (apel cu tarif normal) office@vitaplusmedical.ro

Medicina Muncii Craiova

Medici:

  • Dr. Ciurlin Loredana –  medic primar medicina muncii

 

Servicii oferite:

poza medicina muncii craiova

Conform Hotararii de Guvern nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, supravegherea sanatatii lucratorilor defineste totalitatea serviciilor medicale care asigura prevenirea, depistarea, dispensarizarea bolilor profesionale si a bolilor legate de profesie, precum si mentinerea sanatatii si a capacitatii de munca a lucratorilor. (Art. 2)

Supravegherea sanatatii lucratorilor este asigurata de catre medicii specialisti de medicina muncii (Art. 4).

“Aptitudine in munca” reprezinta capacitatea lucratorului din punct de vedere medical de a desfasura activitatea la locul de munca in profesia/functia pentru care se solicita examenul medical (Capitolul III, Art. 9(1)).

Costul examinarilor de medicina muncii

Angajatorii din orice domeniu de activitate, atat din sectorul public, cat si din sectorul privat, sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare privind supravegherea sanatatii lucratorilor (Capitolul II, Art. 6).

Angajatorii sunt obligati sa asigure fondurile si conditiile efectuarii tuturor serviciilor medicale profilactice necesare pentru supravegherea sanatatii lucratorilor, acestia nefiind implicati in nici un fel in costurile aferente supravegherii medicale profilactice specifice riscurilor profesionale (Capitolul II, Art. 8(1)).

Centrul dispune de aparatura medicala de ultima generatie, cu posibilitatea efectuarii examinarilor in timp scurt si la cel mai ridicat standard de calitate. Alaturi de specialisti in medicina muncii, in cadrul Centrului va stau la dispozitie peste 30 de medici de diverse specialitati.

Examenele de medicina muncii constau in : examen medical la angajare, control medical periodic, examen medical pentru supraveghere speciala, examen medical de adaptare, examen medical pentru schimbarea locului de munca, examen medical la reluarea muncii, etc. si se efectueaza in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

 

MEDICINA MUNCII
(TARIFE PENTRU SERVICII MEDICALE NEDECONTATE PRIN CAS)
CERTIFICAT MEDICAL A5 200 LEI
FIȘĂ MEDICALĂ ASISTENT PERSONAL 200 LEI
CERTIFICAT MEDICAL PENTRU MAGISTRATURĂ 200 LEI
FIȘĂ DE APTITUDINE SIMPLĂ 70 LEI
FIȘĂ DE APTITUDINE COMPLEXĂ 100 LEI