0351 733 035, 0351 917 (apel cu tarif normal) office@vitaplusmedical.ro

Centrul Medical VITAPLUS Centru

Date de contact:

Str. România Muncitoare, nr. 3, Craiova
Tel.: 0351 733 035, 0351 917 (apel cu tarif normal),  0351 440 050,  0351 440 051
office@vitaplusmedical.ro

Sănătate, stil și frumusețe

Inaugurat în februarie 2021, Centrul medical de sănătate, stil și frumusețe Vitaplus Centru din str. România Muncitoare nr. 3, își primește pacienții într-o atmosferă modernă și primitoare, oferind servicii medicale la cele mai înalte standarde.

Specialitățile medicale din portofoliul clinicii VITAPLUS CENTRU:

– consultații și investigații complete la aproape toate specialitățile, în contract cu CAS

– chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

– Proceduri minim invazive de estetică medicală și restructurare facială

– toată gama de analize medicale, decontate CAS

– servicii complete de optică medicală (consultație oftalmologică, rame și lentile, montaj ochelari).

Indiferent de vârstă, grija pentru sănătate trebuie pusă în topul listei de priorități. Pe de altă parte, preocuparea pentru felul în care arătăm ar trebui privită de fiecare dintre noi ca o normalitate a vieţii cotidiene, iar procedurile de menţinere sau restabilire a aspectului corpului nostru trebuie folosite ori de câte ori este necesar şi în paralel cu respectarea unui regim de viaţă sănătos.

Vitaplus Medical vă înțelege nevoile și vă oferă cele mai bune soluții pentru rezolvarea afecțiunilor de ordin estetic sau medical. În acest sens, Centrul Medical Vitaplus Centru se alătură clinicilor Vitaplus Independența și Vitaplus Gară, fiind dotată cu echipamente și produse de top pentru efectuarea celor mai innovative proceduri minim invazive de estetică medicală și restructurare facială, pentru ca serviciile pe care vi le oferă să reflecte grija pentru sănătatea, confortul și frumusețea dumneavoastră.

Echipa de medici a fost selectată cu deosebită atenție, fiind formată din medici specialiști în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, dermatologie, medici cu competență în estetică medicală, reconstrucție și restructurare facială.

În Clinicile Vitaplus profesionalismul și tehnologia de ultima oră întâlnesc respectul și grija pentru pacienți. Echipa noastră face eforturi pentru ca fiecare centru medical să rămână un loc sigur pentru actul medical, din grijă pentru noi toți.